Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@17:01:27 GMT

جزییات سریال «زخم‌کاری» ساخته محمدحسین مهدویان

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۲۲۳۸۱

جزییات سریال «زخم‌کاری» ساخته محمدحسین مهدویان

‍‍‍‍‍‍

فرارو- نخستین قسمت سریال زخم کاری به کارگردانی محمدحسین مهدویان ۱۴ خرداد‌ماه از طریق پلتفرم فیلیمو پخش خواهد شد. روابط عمومی این سریال اعلام کرده است زخم کاری هر جمعه ساعت ۸ صبح پخش می‌شود. همچنین روابط عمومی فیلیمو هم گفته که سریال زخم کاری یک نوآر ملتهب است و با تصمیم ساترا، با درجه‌بندی سنی ۱۵+ سال در دسترس تماشاگران آن قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش فرارو، براساس گفته‌های عوامل ساخت سریال زخم کاری، این سریال در ۲۰ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای ساخته شده است. محمدحسین مهدویان می‌گوید ژانر سریال تازه اش داستانی اقتصادی را به تصویر می‌کشد، یک نوآر ملتهب است که داستانی پرتنش دارد و از مضمون سلطه‌گری برخوردار است.

خلاصه‌ای از این سریال در اطلاعیه روابط عمومی فیلیمو آمده است. در این خلاصه نوشته شده «من عاشق زمستونای اینجام، قشنگ نیست؟ قشنگه، ولی سختی داره. پنج هزار کیلومتر پرواز می‌کنن فقط برای اینکه زنده بمونن. اولش خیلی ترسناکه، ولی تهش خونه شونو پیدا می‌کنن. اگه به تهش برسن. -بلد باشن می‌رسن.»   تهیه کنندگی سریال زخم کاری را محمدرضا تخت کشیان برعهده دارد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی تیزر سریال زخم کاری
داستان زخم کاری براساس گزارش برخی رسانه‌ها داستان سریال زخم کاری از جایی آغاز می‌شود که پیرمردی ثروتمند فوت می‌کند. بستگانش با مراجعه به پزشکی قانونی متوجه می‌شوند مرگ او عادی بوده، اما ماجرا‌هایی متفاوت در پس پرده این مرگ است. این پیرمرد که «ریزآبادی» نام دارد یک شرکت خصوصی را اداره می‌کرده، اما این شرکت به ظاهر خصوصی شاهد اتفاق‌ها و مسائل فراوانی بوده است.

در دنباله سریال علت مرگ ریزآبادی مشخص می‌شود، درواقع قتل این پیرمرد به دست یکی از همکارانش به‌نام مالکی صورت گرفته است. در ادامه مالکی قصد دارد با از سر راه برداشتن دیگر مدیران و نزدیکان پیرمرد، دایره قدرت و نفوذ خود را بیشتر کند تا اهداف شوم و پلید خود را جامه عمل بپوشاند.

مجموعه زخم کاری از کتاب «بیست زخم کاری» به قلم محمود حسینی‌زاد، اقتباس شده است.  

حسینی زاد درباره روند اقتباس از رمانش و همکاری با مهدویان می‌گوید: «تا جایی که اطلاع دارم قراردادی بین تهیه‌کننده و نشر چشمه در این مورد نوشته شد و من خیلی در جریان این قرارداد نیستم. به من اطلاع داده شد و موافقت کردم. بعد مهدویان همراه نویسنده فیلمنامه با من تماسی داشتند و نکاتی از داستان که برایشان جای ابهام داشت مطرح کردند و یک ساعتی در این زمینه با هم به گفتگو نشستیم.»

به گفته نویسنده این کتاب، رمان او محیط مردانه‌ای دارد. به نظر او مهدویان تکنیکش را به خوبی بلد است و می‌تواند یک سریال خوب و پرکشش بسازد.   برخی از منتقدان می گویند که مهدویان در پوستر‌هایی که از سریال منتشر شده، مهم‌ترین توصیفات حسینی‌زاد از غلیان درونی شخصیت‌ها و یا فضاسازی‌های او از صحنه‌های جرم را با قطرات خون روی لباس یا بدن شخصیت‌ها نشان داده است. محمدحسین مهدویان و زخم کاری مهدویان از کارگردان‌های مطرح کشور است، او که تاکنون فیلم‌های سینمایی بسیاری را وی پرده سینما برده، به تازگی وارد حوزه سریال‌سازی برای پلتفرم‌های پخش اینترنتی شده است.

اسفند ۹۹ بود که جواد عزتی بازیگر اصلی سریال زخم کاری با انتشار تصویری در اینستاگرام خود با هشتگ «زخم کاری»، نوشت: «آقای مهدویان عزیز تا کی مخفی‌کاری؟» نوشته او خبر‌هایی از ساخت پروژه‌ای تازه می‌داد.  

پس از او هم  پلتفرم فیلیمو از پخش این مجموعه در سال جدید خبر داد و ساخت سریال زخم کاری به طور رسمی رسانه‌ای شد. این چهارمین همکاری جواد عزتی و مهدویان محسوب می‌شود.  

در رابطه با همکاری این بازیگر با محمدحسین مهدویان باید گفت که عزتی در «ماجرای نیمروز»، «لاتاری» و «ماجرای نیمروز: رد خون» با مهدویان همکاری کرده است.  

با توجه به آثاری که محمدحسین مهدویان تا به الان ساخته، به نظر می‌رسد که سریال جدید او می‌تواند یک بار دیگر نظر مخاطبان را به خود جلب کند. براساس گفته‌های عوامل تولید زخم کاری، این کارگردان در سریالش از فساد اقتصادی و باند بازی برخی از ویژه خواران و جنایت‌های آن‌ها می‌گوید که گمان می‌رود مخاطب با آن ارتباط برقرار کند.

او از کارگردان‌های پرکار و موثر سینمای ایران است، مهدویان فیلم سینمایی «شیشلیک» را در سی و نهمین جشنواره ملی فیلم فجر داشته است.   بازیگران و عوامل پشت صحنه جواد عزتی، رعنا آزادی‌ور، هانیه توسلی، سعید چنگیزیان، الهه حصاری، عباس جمشیدی‌فر، مهدی زمین‌پرداز، امیرحسین هاشمی، سیاوش طهمورث، کاظم هژیرآزاد، منوچهر علی‌پور، مه‌لقا باقری، مائده طهماسبی، مرتضا امینی‌تبار و سارا حاتمی، نیوشا علی‌پور و مه‌یاس پازوکی، از جمله بازیگران سریال زخم کاری هستند.

از دیگر عوامل این سریال می‌توان به نویسنده و کارگردان: محمدحسین مهدویان، تهیه‌کننده: محمدرضا تخت‌کشیان، مجری طرح: کامران حجازی، مدیر فیلمبرداری: هادی بهروز، تدوین: سجاد پهلوان‌زاده، آهنگساز: حبیب خزایی‌فر، طراح گریم: شهرام خلج، طراح صحنه: بهزاد جعفری‌طادی، طراح لباس: آرتا ماهان، طراحی و ترکیب صدا: مهرشاد ملکوتی، مدیر صدابرداری: هادی ساعدمحکم، مدیر تولید: پیمان حجازی، فیلمبردار: محمد فکوری‌نیا، انتخاب بازیگر: کیومرث مرادی، بازیگردان: میلاد اکبرنژاد، برنامه ریز: بهمن حسینی، دستیار اول کارگردان: حسین دیردار، مدیر تدارکات: فرامرز رضایی، جلوه‌های بصری: امین پهلوان‌زاده، جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقابیک، منشی صحنه: پوریا کاظمی‌فرد، عکاس: امیر جدیدی، اشاره کرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال زخم کاری محمدحسین مهدویان شبکه نمایش خانگی محمدحسین مهدویان سریال زخم کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۲۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدحسین لطیفی نویسنده، کارگردان و دبیر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» در حاشیه نشست خبری این جشنواره با اشاره به اینکه گستره فیلم های دینی شامل همه فیلم ها با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و … می‌شود، به خبرنگار مهر گفت: اگر از صفر تا ۲۰ به دینی بودن یک فیلم نمره بدهیم، متوجه مرحله مرحله بودن این نگاه به فیلم می‌شویم مثلاً یک فیلم نمره ۵ و فیلمی دیگر نمره ۱۰ می‌گیرد اما هیچیک از این فیلم ها از گستره فیلم دینی خارج نمی‌شوند و تقریباً اکثر آثار اینگونه‌اند.

مهر نوشت: این کارگردان با اشاره به این‌که شیوه‌های مختلف در پرداخت به حضور خدا در فیلم‌ها وجود دارد، عنوان کرد: مساله اصلی و نکته من این است که آیا خدا در یک فیلم حضور دارد و خدا با آن کاراکتر هست؟ خدا برای هر کسی یک معنا دارد اما این به معنای حضور خدا از اول تا آخر در یک فیلم نیست چرا که اقتضای درام این است که مثلاً یک آدم به حضیض ذلت و بدبختی برسد اما کاراکتر فیلم در جایی احساس می‌کند خدا او را فراموش نکرده و این ارتباط به او آرامش می‌دهد. از این رو شیوه های مختلف در نوع پرداخت به حضور خدا وجود دارد.

وی درباره ویژگی‌های یک جشنواره دینی مطرح کرد: جشنواره دینی تنها تبلیغ دین نیست ولی تبلیغ دین هم در آن دیده می‌شود مثلاً در فیلم «سفر سبز» نه آن کشیش مسیحی آمده است تا حاج رضا را مسیحی کند نه حاج رضا آمده است تا کشیش مسیحی را مسلمان کند، مهم این است که در نسبت با سایر ادیان ما یک افق دید با ۲ تعلیم متفاوت داریم و باید توجه داشته باشیم چقدر به هم نزدیک هستیم. نقاط اختلاف ما کم است پس بهتر است روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم به عنوان مثال در «از کرخه تا راین» حاتمی کیا، سعید در یک کلیسا نماز می‌خواند. به نظرم فیلمسازها باید به مواردی از این دست توجه کنند.

کارگردان فیلم «غریب» با اشاره به اینکه حمایت های خوبی از جشنواره فیلم «رضوان» شده است، گفت: بالاخره در طول سال جوانانی در کشور هستند که در جاهای مختلفی فیلم می‌سازند و ممکن است دیده نشوند و نتوانند عرض اندام کنند از این رو جشنواره فیلم رضوی مأمنی است برای اینکه بیایند و عرض اندام کنند. در اینجا دنبال نمره ۱۰۰ دادن به تکنیک فیلم‌ها نیستیم و اول دل فیلمساز را می‌خریم.

لطیفی در پایان درباره فعالیت های اخیرش در زمینه کارگردانی فیلم یا سریال گفت: قدیمی ها می‌گفتند «صداش در میاد نگران نباشید» اما فعلاً زمان مناسبی برای صحبت کردن راجع به کارهایم نیست.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901607

دیگر خبرها

  • واکنش تند میثاقی به صحبت‌های پیرمرد سپاهانی؛ بیجا می‌کنی حرف می‌زنی!
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • حمله به نون‌خ و آقاخانی: برای اینستاگرام سریال ساخته بودید؟
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»
  • از فصل دوم جایگزین نقش کژال شدم/ پیشنهادات کاری دیگری دارم اما تصمیم نگرفته‌ام
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • جزییات قیمت ارزهای مبادله‌ای؛ دلار ثابت ماند